Back to All Events

Kvinnocirkel


I samarbete med Föreningen OM Livet erbjuder jag Kvinnocirklar vid tiden för fullmåne. Vi samlas i Casa OM, Odensjö (Mattisgård) för att tillsammans tona in på fullmånens energier och landa i våra kroppar. 

Metzli= Måne på Nahuatl

Metzli= Måne på Nahuatl

Vi kommer ta del av helande tekniker från olika traditioner, så som Curanderismo (traditionell latin amerikansk healing/shamanism) & Womb Yoga för att stärka oss själva som kvinnor och varandra i systerskapet. Återkommande är smudge (rening av energier med rökelse) och satsang/sharing cirle/talking stick. Varje tillfälle är ca 2 timmar och vi avslutar med en kopp te ihop.  Läs mer om Kvinnocirklar här

Datum 2018 (med reservation för ändring):

29 mars

29 maj

Kom varje gång eller enstaka tillfällen. Observera att anmälan krävs pga begränsat antal platser! Medlemmar i Föreningen OM Livet kommer gratis & icke-medlemmar donerar 100:- per gång. Medlemskap kostar 250:-/år och familjemedlemskap 350:-/år. Vill du bli medlem i föreningen, fyll i det här formuläret. 

Bokningar och info sker till magdalena@bymagie.com eller sms till 0737067238

Välkomna! 

/Magdalena Etzalitzin 

Vänligen respektera din, vår och andras tid; avboka dig om du inte har möjlighet att komma! Swish sker senast dagen före cirkeln, inga pengar hanteras under ceremonin. Avbokar du dig efter betalning återges inte summan, du kan däremot ge din plats till tredje part. Jag förbehåller mig rätten att avboka/ändra datum upp till 7 dagar före utsatt dag. 

Earlier Event: June 13
TrädgårdsYOGA i Odensjö
Later Event: August 23
Mama-Baby YOGA